Himegyaru
5 posters
Lapa 1 no 1
Himegyaru
Kas īsti ir Himegyaru?
Himegyaru ir apmēram izskatīties kā princesei un galvenais ļoti mīlīgi. Vārds "hime" nozīmē no Japāņu valodas princese. Tu dari visu iespējamo,lai izskatītos pēc princeses. Ar skaistām kleitām vai krekliņiem un svārkiem, ar princesīgu frizūru, skaistām rotaslietām utt. Papēži ir gandrīz vienmēr ikdienišķajām Himegyaru. Visbiežāk ir redzēts,ka Himegyaru aksesuārs ir bantīte,kas ir apsieta ap matiem,kleitu,roku,kaklu.Un jā neaizmirsīsim par princeses kronīšiem tie arī ir uz galvām. Krāsas arī vienmēr ir balta vai rozā, protams var jau arī būt citas krāsas tikai tās ir tādas redzētākās.
Reku būs jums kādas dažas bildes priekšstatam ^^
Lūdzu izsakat savas domas par šo stilu. Manuprāt šis stils ir ļoti piemīlīgs un skaists, bet ne priekš manis ^^
P.S- Atvainojos,ja nevarēja par šo stilu likt iekšā. bet cerams nedzēsīsiet ārā.
Himegyaru ir apmēram izskatīties kā princesei un galvenais ļoti mīlīgi. Vārds "hime" nozīmē no Japāņu valodas princese. Tu dari visu iespējamo,lai izskatītos pēc princeses. Ar skaistām kleitām vai krekliņiem un svārkiem, ar princesīgu frizūru, skaistām rotaslietām utt. Papēži ir gandrīz vienmēr ikdienišķajām Himegyaru. Visbiežāk ir redzēts,ka Himegyaru aksesuārs ir bantīte,kas ir apsieta ap matiem,kleitu,roku,kaklu.Un jā neaizmirsīsim par princeses kronīšiem tie arī ir uz galvām. Krāsas arī vienmēr ir balta vai rozā, protams var jau arī būt citas krāsas tikai tās ir tādas redzētākās.
Reku būs jums kādas dažas bildes priekšstatam ^^
Lūdzu izsakat savas domas par šo stilu. Manuprāt šis stils ir ļoti piemīlīgs un skaists, bet ne priekš manis ^^
P.S- Atvainojos,ja nevarēja par šo stilu likt iekšā. bet cerams nedzēsīsiet ārā.
DrownOphelia- Skatuves uzkopējs
- Vārds : Sigita
Mīļākais J-žanrs : J-rock
Number of posts : 13
Registration date : 19.04.09
Lomu spēles tēla anketa
Vārds: Maya
Grupa: LM.C
#: Vokāls
Re: Himegyaru
kāpēc, lai dzēstu arā? vienmēr ir intereanti lasīt par kko jaunu smukas, tak tās japānietes. es maybe uzstaisīšu ko līdzīgu par gothic lolita stilu.
seriousCat- Nopircis pirmo CD
Number of posts : 57
Registration date : 03.01.09
Šādu stilu biju palaidusi garām. :O No ways. x.x
Bet smuki. ^^ Pati laikam tā neģērbtos, bet man ļōti patīk. Es arī gribu kronīti.. ._.
Un dzēst, protams, neviens nedzēsīs. ^^
Jo vairāk interesantu topiku, jo labāk.
Pārējie fōrumieši arī varētu saņemties.
Bet smuki. ^^ Pati laikam tā neģērbtos, bet man ļōti patīk. Es arī gribu kronīti.. ._.
Un dzēst, protams, neviens nedzēsīs. ^^
Jo vairāk interesantu topiku, jo labāk.
Pārējie fōrumieši arī varētu saņemties.
Noroi- Saslimis ar jrock gripu
- Vārds : Art`a.
Mīļākais J-žanrs : JRock, Visual kei
Number of posts : 115
Registration date : 30.12.08
Lomu spēles tēla anketa
Vārds: Hitsugi
Grupa: Nightmare
#: Ģitāra
Jauki tgd vsmz ko jaunu uzzinājāt ^^
Jā pārējiem būtu tā jāsaņemas
Jā pārējiem būtu tā jāsaņemas
DrownOphelia- Skatuves uzkopējs
- Vārds : Sigita
Mīļākais J-žanrs : J-rock
Number of posts : 13
Registration date : 19.04.09
Lomu spēles tēla anketa
Vārds: Maya
Grupa: LM.C
#: Vokāls
kur var rīga nopirk tādas bantes?
karamele- Skatuves uzkopējs
- Vārds : labvēlīgais tips
Number of posts : 1
Registration date : 24.07.09
Stils jauks, bet man labāk iet pie sirds visual kei, gothic lolita utt. Lai gan pati ikdienā ģērbjos visdažādākajās krāsās un stilos.
GiGii-san- Skatuves uzkopējs
- Vārds : Ginta
Number of posts : 10
Registration date : 09.04.10
Lapa 1 no 1