Hitsugi.
3 posters
JRock Latvia :: Citas lietas :: Lomu spēle :: Anketas
Lapa 1 no 1
Hitsugi.
Tēla vārds: Hitsugi. [Ikari Mitsuo] [uzv., vārds.]
Tēla vecums: 23 - 05.03.1982.
Grupa:Nightmare/Naitomea
Instruments:Ģitāra.
Tēla intereses:Maziņi sunīši un kaķīši, fotosesijas, extravagantas drēbes, lēcas un ģitārspēle. ^^
Tēla izskats
Tēla raksturs:Nenormāli jauks un smaidīgs, ļoti emocionāls un arī draudzīgs. ^^
Interesants fakts:Viņa skatuves vārds [Hitsugi] nozīmē tumšais zārks/zārks vai tamlīdzīgi. Brr. Āh un vēl - ir diva veida cilvēki, vieni, kas ieraugot Hitsugi nobīstas un otri, kas ieraugot Hitsugi nodomā - omg cīīīk mīlīiigs!!!! Piederu pie otrā varianta. :chu:
Tēla vecums: 23 - 05.03.1982.
Grupa:Nightmare/Naitomea
Instruments:Ģitāra.
Tēla intereses:Maziņi sunīši un kaķīši, fotosesijas, extravagantas drēbes, lēcas un ģitārspēle. ^^
Tēla izskats
Tēla raksturs:Nenormāli jauks un smaidīgs, ļoti emocionāls un arī draudzīgs. ^^
Interesants fakts:Viņa skatuves vārds [Hitsugi] nozīmē tumšais zārks/zārks vai tamlīdzīgi. Brr. Āh un vēl - ir diva veida cilvēki, vieni, kas ieraugot Hitsugi nobīstas un otri, kas ieraugot Hitsugi nodomā - omg cīīīk mīlīiigs!!!! Piederu pie otrā varianta. :chu:
Noroi- Saslimis ar jrock gripu
- Vārds : Art`a.
Mīļākais J-žanrs : JRock, Visual kei
Number of posts : 115
Registration date : 30.12.08
Lomu spēles tēla anketa
Vārds: Hitsugi
Grupa: Nightmare
#: Ģitāra
Re: Hitsugi.
Es arī piederu pie otrā varianta~ Jo, come on, kā var to mazo, pīrsingoto mazulīti nemīlēt? ; w; (aiziet pakārties savā fangirlismā)
*kārtējais stulbais fangirl squeeeks*
^^
ADORABLE. Man vienmēr uznāk kkāds omgheissocuuuteomgomgomg kad ieraugu kādu viņa bildi. xD Es tā gribētu šito bildi tādu gigamegaextra lielu istabā pa visu sienu. 8D Bet šaubos vai tas ir iespējams.. xD
^^
ADORABLE. Man vienmēr uznāk kkāds omgheissocuuuteomgomgomg kad ieraugu kādu viņa bildi. xD Es tā gribētu šito bildi tādu gigamegaextra lielu istabā pa visu sienu. 8D Bet šaubos vai tas ir iespējams.. xD
Lomu spēles tēla anketa
Mhm~ Un katru rītu, kad pamosties, tev pretī ir Hitsugi skatiens~ Hurr, when I think of it, it's some kind of creepy though xD Dīvaini, jo pašai Hitsugi patīk, tomēr laikam jau tik ļoti haadokoa (lolol) fans es neesmu =w=
Man viņš visfakin'piemīlīgākais licies klipā 'Dasei Boogie' (aww, Hitsugi ar zaķīti ; w; ) un, tā laikam bija intervija?, klipā, kur Yomi izrādīja savu daiļo gulbi pusjapānai. xD
Man viņš visfakin'piemīlīgākais licies klipā 'Dasei Boogie' (aww, Hitsugi ar zaķīti ; w; ) un, tā laikam bija intervija?, klipā, kur Yomi izrādīja savu daiļo gulbi pusjapānai. xD
āaaahā tas gulbis lol. XDDDD
pilnīgi normāls videō mjā.. xD <3
pilnīgi normāls videō mjā.. xD <3
Lomu spēles tēla anketa
Aha. Interesantāk jau protams būtu, ja šādi rīkotos Bou. At least we could tell what his gender is! 8D~ Bet tā jau droši vien paliks kā mana nepiepildītā fantāzija.
Akira-san rakstīja:Es tā gribētu šito bildi tādu gigamegaextra lielu istabā pa visu sienu. 8D Bet šaubos vai tas ir iespējams.. xD
dzirdēju, ka kur Latvijā var dabūt tapetes ar paša izvēlētām bildēm.
Kai- jrock piekritējs
- Vārds : Karolina
Mīļākais J-žanrs : J-rock
Number of posts : 27
Registration date : 04.01.09
Lomu spēles tēla anketa
Vārds: Kai
Grupa: the gazettE
#: Bungas
Hah Bou ar.. gulbi. xD geez.
Un par to bildi - jā, šķiet tāds variant ir, bet es vēl pārdomāšu. negribasl ia visiem, kas ienāk istabā, piemetas sirdstrieka. -.- ;D
Un par to bildi - jā, šķiet tāds variant ir, bet es vēl pārdomāšu. negribasl ia visiem, kas ienāk istabā, piemetas sirdstrieka. -.- ;D
Lomu spēles tēla anketa
bet viņš taču ir piemīlīgs. :haha:
Kai- jrock piekritējs
- Vārds : Karolina
Mīļākais J-žanrs : J-rock
Number of posts : 27
Registration date : 04.01.09
Lomu spēles tēla anketa
Vārds: Kai
Grupa: the gazettE
#: Bungas
Man jā. ^^ Bet citiem [lielākajai daļai] tā neliekas.. -.- <.<
un awww. Tikko izpildīgu ''Which Band Member from Nightmare Are You [Naitomea Band Member Quiz]''
And guess what? :DD
https://2img.net/r/ihimizer/img20/553/hitsugixm8.png
You're Hitsugi, Guitarist for Nightmare!!!
The Innocent One!
People tend to judge you before they meet you, making bad claims on nonexistant truthes. But, as soon as someone gets to know you, they fall in love. You're a great person, but are almost always falsely accused.
--
nais.
..nejauši uzkāpu šim quiz`am.. ja interesē - http://www.quizilla.com/quizzes/5447953/which-band-member-from-nightmare-are-you-naitomea-band-member-quiz bet nečekoju vai tur arī ir citas grupas.
un awww. Tikko izpildīgu ''Which Band Member from Nightmare Are You [Naitomea Band Member Quiz]''
And guess what? :DD
https://2img.net/r/ihimizer/img20/553/hitsugixm8.png
You're Hitsugi, Guitarist for Nightmare!!!
The Innocent One!
People tend to judge you before they meet you, making bad claims on nonexistant truthes. But, as soon as someone gets to know you, they fall in love. You're a great person, but are almost always falsely accused.
--
nais.
..nejauši uzkāpu šim quiz`am.. ja interesē - http://www.quizilla.com/quizzes/5447953/which-band-member-from-nightmare-are-you-naitomea-band-member-quiz bet nečekoju vai tur arī ir citas grupas.
Lomu spēles tēla anketa
tā bilde tik skaista! :] ļoti patīk viņa zabāciņi vai, kas tie tādi. :haha:
Kai- jrock piekritējs